Korting


Als u zich aanmeldt voor een 2e of daarop volgende cursus in een andere dansstijl, dan krijgt u 10% korting op het lesgeld van de goedkoopste cursus. U volgt bijvoorbeeld een cursus Stijldansen, dan kunt u met 10% korting ook een cursus Salsa, Lindyhop of Argentijnse Tango doen. De korting geldt alleen als de cursussen in dezelfde periode gevolgd worden en niet voor cursussen in dezelfde dansstijl*. Deze korting geldt niet in combinatie met andere kortingsacties.

De korting wordt na inschrijving verrekend. U ontvangt een aangepast factuur.

* cursussen zoals Ballroom- of Latin techniek, Opfriscursussen, Sportdans vallen onder Stijldansen.

Passe Partout

Wil je 3 of meer cursussen volgen, dan is een Passe Partout abonnement het voordeligst. Het Passe Partout abonnement is alleen voor cursussen die vallen onder de paraplu van 'Dansplaats Delft'. 

Vroegboekkorting

Het rooster voor de cursussen die na de zomer starten krijgt langzaamaan vorm. De eerste cursussen zijn al te vinden op www.dansschool-wesseling.nl/20192020. Voor deze cursussen geldt een vroegboekkorting van 5% als je voor 1 juli inschrijft en een aanbetaling doet.

Deze korting geldt voor alle cursussen van minimaal 10 lessen. Deze korting geldt niet in combinatie met andere kortingsregelingen.