Wedstrijddansen

Bij Dansschool Wesseling staat het wedstrijddansen hoog in het vaandel. Bij onze dansschool heeft een aantal van de beste dansers van Nederland gedanst, waaronder de Nederlandse Kampioenen en Dancing with the Stars sterren Niels Didden en Gwyneth van Rijn, Nataliya Kravets (woont nu in Amerika, Nederlands Kampioen 2006 en 2007), Neil Jones en Ekaterina Sokolova (wonen nu in Engeland, Wereldkampioen 2010 en 2012). Ook meervoudig Nederlands Kampioen in de standaarddansen, Johan Blanken (Nederlands Kampioen 1995, 1997 en 1998), is actief in onze dansschool. De wedstrijdparen worden getraind door Bart (gediplomeerd Danssporttrainer) en Jascha Wesseling met assistentie van onze topparen.

Eens in de zoveel weken komen Nederlands Kampioenen Ciccio Pecoraro en Jasmijn van Jole naar Delft om privé-lessen te geven.

Onze paren dansen bij de NADB en de Dutch Amateur League.

Nieuwe cursus voor wedstrijddansers
In september zal er ook een cursus komen voor wedstrijddansers. Om op de hoogte te blijven van onze activiteiten op wedstrijdgebied en voor eventuele wijzigingen in onze trainingstijden, raden wij u aan om u aan te melden voor de mailinglist.

Contactpersoon voor het wedstrijddansen is Bart Wesseling.

      

Wedstrijdtraining

In onze prachtige nieuwe locatie beschikken we over een zeer grote dansvloer. Deze vloer zal ook zeker gebruikt worden voor wedstrijden en wedstrijdtraining. Heb je interesse in trainen in Delft, vul dan het formulier in op http://dansschoolwesseling.us11.list-manage.com/subscribe?u=10708861a79adff0f4b84accd&id=7a9cbc7622. We houden je dan op de hoogte van de trainingstijden, lectures en workshops.

Trainingen

Maandag 21.00-22.45 uur Ballroom Training
woensdag 18.45-20.15 uur Latin Training
Vrijdag 20.15-21.45 uur Ballroom Training
Zaterdag 10.30-12.00 uur Ballroom Training

Er is geen training tijdens de vakantie, www.dansschool-wesseling.nl/vakanties.

Houd deze website in de gaten, want er kunnen wijzigingen plaatsvinden. Alle wijzigingen worden ook via de nieuwsbrief of Whatsapp doorgegeven.

10 trainingen € 35 per persoon, een losse training € 4,50 per persoon. Leden van Team Wesseling* krijgen 10% korting. Gratis parkeren en op loopafstand van Station Delft

Onze Studio is te huur voor losse prive trainingen. Informeer naar de beschikbaarheid. Hiervoor rekenen wij € 17,50 per uur.

* Je bent lid van Team Wesseling als je voor Dansschool Wesseling uitkomt op wedstrijden.

Nieuwe wedstrijdgroep Iets voor jou?!

Ieder seizoen willen we starten met een nieuwe wedstrijdgroep. Een groep met dansers die nog niet eerder wedstrijden hebben gedanst. Wij zijn op zoek naar ongeveer 10-15 paren, die dat willen.

Heb je interesse in wedstrijddansen en vraag je je af of het iets voor jou is? Vul dan het onderstaande formulier in. Via e-mail ontvang je dan meer informatie over deze nieuwe wedstrijdgroep.

Naam:  
Naam danspartner:  
Telefoonnummer:  
Mobiel:  
Leeftijd:  
Straat en huisnummer:  
Postcode:  
Woonplaats:  
E-mail:  
Hoogst gedanst niveau:  
Bij Dansschool:  
 Ik heb interesse in wedstrijddansen.