Wedstrijddansen

Bij Dansschool Wesseling staat het wedstrijddansen hoog in het vaandel. Bij onze dansschool heeft een aantal van de beste dansers van Nederland gedanst, waaronder de Nederlandse Kampioenen en Dancing with the Stars sterren Niels Didden en Gwyneth van Rijn, Nataliya Kravets (woont nu in Amerika, Nederlands Kampioen 2006 en 2007), Neil Jones en Ekaterina Sokolova (wonen nu in Engeland, Wereldkampioen 2010 en 2012). Ook meervoudig Nederlands Kampioen in de standaarddansen, Johan Blanken (Nederlands Kampioen 1995, 1997 en 1998), is actief in onze dansschool. De wedstrijdparen worden getraind door Bart (gediplomeerd Danssporttrainer) en Jascha Wesseling met assistentie van onze topparen.

Eens in de zoveel weken komen Nederlands Kampioenen Ciccio Pecoraro en Jasmijn van Jole naar Delft om privé-lessen te geven.

Onze paren dansen bij de NADB en de Dutch Amateur League.

Nieuwe cursus voor wedstrijddansers
In september zal er ook een cursus komen voor wedstrijddansers. Om op de hoogte te blijven van onze activiteiten op wedstrijdgebied en voor eventuele wijzigingen in onze trainingstijden, raden wij u aan om u aan te melden voor de mailinglist.

Contactpersoon voor het wedstrijddansen is Bart Wesseling.

      

Nieuwe wedstrijdgroep Iets voor jou?!

Ieder seizoen willen we starten met een nieuwe wedstrijdgroep. Een groep met dansers die nog niet eerder wedstrijden hebben gedanst. Wij zijn op zoek naar ongeveer 10-15 paren, die dat willen.

Heb je interesse in wedstrijddansen en vraag je je af of het iets voor jou is? Vul dan het onderstaande formulier in. Via e-mail ontvang je dan meer informatie over deze nieuwe wedstrijdgroep.

Naam:  
Naam danspartner:  
Telefoonnummer:  
Mobiel:  
Leeftijd:  
Straat en huisnummer:  
Postcode:  
Woonplaats:  
E-mail:  
Hoogst gedanst niveau:  
Bij Dansschool:  
 Ik heb interesse in wedstrijddansen.